Απρίλιος 2014

Ικετεύει για την ουρά του γιου της!

Ο λόγος για την μητέρα ενός νεογέννητου αγοριού από την Κίνα,που γεννήθηκε με μία αναπτυξιακή ανωμαλία που δημιουργεί ένα κενό στην σπονδυλική στήλη και κατά τα πρώτα στάδια της ανάπτυξης,σχηματίζεται μία "ουρά".
Φοβούμενη κυρίως τις επιπτώσεις στην ψυχολογία του γιου της,παρακαλάει τους γιατρούς να αφαιρέσουν την ουρά,πράγμα,ιατρικώς επικίνδυνο,καθώς η δομή αυτή συνδέεται με το κεντρικό νευρικό σύστημα του αγοριού και ενδεχόμενη αφαίρεση της,θα προξενήσει ανεπανόρθωτες βλάβες.

Φωτογραφία με προοπτική!

Σίγουρα ο παραπάνω κύριος διεκδικεί επάξια τον τίτλο για την θεαματικότερη selfie φωτογραφία.
Ο λόγος για τον Αμερικανό αστροναύτη Rick Mastracchio, ο οποίος βρίσκεται στον διαστημικό σταθμό και αποφάσισε να προσφέρει στους follwers του στο twitter,μία πραγματικά εντυπωσιακή φωτογραφία.
Οι δυσκολίες λήψης ήταν μεγάλες,λόγω των περιορισμένων κινήσεων που επιτρέπει η στολή,αλλά τελικά το αποτέλεσμα τον δικαίωσε.

Παγωτά με γεύση λαχανικών.

Το Ιαπωνικό τμήμα της πασίγνωστης εταιρείας παρασκευής παγωτών Häagen-Dazs,είναι έτοιμο να εισάγει στο μενού του παγωτά με γεύση λαχανικών.
Μάλιστα,στα προιόντα του έχει συμπεριλάβει φρούτα,ώστε να καταστήσει την γεύση πιο απαλή.
Ανάμεσα στις γεύσεις που αναμένονται σύντομα στην αγορά,είναι τα παγωτά με γεύση τομάτα-κεράσι και καρότο-πορτοκάλι.

Ηλικιωμένη μετακομίζει λόγω τσιγάρου.

Η 89χρονη Beulah Toombs από το Portland των ΗΠΑ,αποφάσισε να φύγει από το διαμέρισμα του συγκροτήματος,στο οποίο διέμενε,από την στιγμή που το εν λόγω οικιακό συγκρότημα χαρακτηρίστηκε μη καπνίζοντων.
Ο διαχειριστής ειδοποίησε την ηλικιωμένη για τους νέους κανονισμούς,όμως αυτή δεν θέλησε να σταματήσει το κάπνισμα,καθώς περιορίζοντας το,μόνο στον χώρο της οικίας της,δεν επηρεάζει κανέναν,όπως δήλωσε παραπονεμένη.
Τελικά η συμπαθής κάτοικος δεν κατάφερε να δικαιωθεί και εντός της επόμενης εβδομάδας,εγκαταλείπει το αφιλόξενο πλέον για αυτή σπίτι.

Χρυσό στομάχι!

Έκπληκτοι έμειναν οι γιατροί στο Νέο Δελχί της Ινδίας,όταν κατά τη διάρκεια χειρουργείου,βρήκαν στο στομάχι ασθενή 12 ράβδους χρυσού.
Όπως ομολόγησε αργότερα,κατάπιε τους ράβδους,ώστε να τις αποκρύψει με σκοπό να πληρώσει λιγότερους φόρους.
Ο επιχειρηματίας εμφανίστηκε στο νοσοκομείο,προφασιζόμενος ότι κατάπιε ένα καπάκι και τώρα είναι κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο και φοροδιαφυγή.

Κατσίκες κρατουν ισορροπία!

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο,απεικονίζει κατσίκες να προσπαθούν να κρατήσουν την ισορροπία τους πάνω σε μία ημικυλινδρική κατασκευή.
Οι κατσίκες προφανώς έχουν βρει την ασχολία αυτή σαν παιχνίδι και πότε μία,πότε δύο και τρις ανεβαίνουν πάνω,προσπαθώντας να παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Εκδρομή για πρόβατα στο μουσείο του Λούβρου!

Τον πρωτότυπο αυτό τρόπο βρήκαν οι κτηνοτρόφοι στην Γαλλία για να διαμαρτυρηθούν για τα νέα κυβερνητικά μέτρα που απειλούν τον κλάδο τους.
Με αυτή τους την πράξη,οι κτηνοτρόφοι έστρεψαν πάνω τους την προσοχή της κοινής γνώμης.
Και ενώ οι επισκέπτες είτε κοιτούσαν αμήχανοι το θέαμα,είτε βιντεοσκοπούσαν το γεγονός,οι υπεύθυνοι του μουσείου ήταν φανερά εκνευρισμένοι αλλά ανήμποροι να επιβάλλουν την τάξη.

Τώρα Viagra και σε παγωτό!

Παγωτό με τις γνωστές ιδιότητες του μπλε χαπιού,δημιούργησε Βρετανική εταιρεία.
Κάθε μπάλα παγωτού περιέχει 25mg της δραστικής ουσίας σιλδεναφίλης,ενώ η ημερήσια δόση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 50mg.
Το παγωτό δημιουργήθηκε ύστερα από ειδική παραγγελία διάσημου δισεκατομμυριούχου από την Ουαλία,ο οποίος όπως είναι κατανοητό,δεν επιθυμεί να γνωστοποιήσει τα στοιχεία του.

Πασχαλινό τραπέζι διοργανώνει ο Δημος Αθηναίων.

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει και φέτος πασχαλινό τραπέζι για όλους τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν οικονομικής και κοινωνικής φύσεως προβλήματα.
Ο χώρος που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση βρίσκεται στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ.
Η ώρα έναρξης έχει οριστεί στις 1 το μεσημέρι ενώ παρών θα είναι και ο Δήμαρχος Αθηναίων,Γιώργος Καμίνης.

Βύθιση πλοίου στην Νότια Κορέα.

Πλοίο με συνολικό αριθμό 476 επιβατών,εκ των οποίων το μεγαλύτερο μέρος είναι μαθητές, βυθίστηκε ανοικτά της Νότιας Κορέας.
Το πλοίο έπλεε προς το νησί Ζεζού,όπου είχε προγραμματιστεί εκδρομή για τους 323 μαθητές.
Στην περιοχή έχουν καταφθάσει για να βοηθήσουν στον εντοπισμό των αγνοούμενων ελικόπτερα καθώς και εμπορικά,στρατιωτικά πλοία.
Μέχρις στιγμής έχουν εντοπιστεί 6 νεκροί,ενώ έχουν διασωθεί 177 άτομα.

Σελίδες