Οκτώβριος 2013

Θέλω να μάθω για τις γνωριμίες μέσω κινητού

Γεια σας έχω πολλές απορίες πάνω στο θέμα, λοιπόν ας τα πάρουμε με την σειρά. Με λένε Κάτια και έχω βαρεθεί τους λεγόμενους πέφτουλες. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί στον αντρικό πληθυσμό αλλά ο τρόπος που προσεγγίζουν μια γυναίκα όσο πάει γίνεται και χειρότερος και πιο πολύ χυδαίος... Τι να πω? Μπορεί να φταίμε και εμείς οι γυναίκες τέλος πάντων δεν θα κάτσω να κάνω κοινωνική ανάλυση τώρα, λοιπόν μια γνωστή μου, μου είπε για μια εταιρία την Teligron LTD που παρέχει υπηρεσίες γνωριμιών μέσω κινητού και σου δίνει την δυνατότητα να στέλνεις μηνύματα μέσω του 54122.

Πορεία ατόμων με αναπηρία την Πέμπτη

Την Πέμπτη στις 11 το πρωί η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας έξω απο το υπουργείο Εργασίας και έπειτα θα κινηθούν προς το υπουργείο Οικονομικών.

Η αισιοδοξία του Παπούλια

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας μετά τα εγκαίνια της έκθεσης Κειμηλίων έκανα δηλώσεις και είπε ότι είναι αρκετά αισιόδοξος και ότι πιστεύει ότι η κρίση θα ξεπεραστεί.

Βρες την Ιθάκη σου

Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι.Δε μπορείς όμως να τα αφήνεις όλα στην τύχη.Η οικονομική κρίση τα τελευταία χρόνια έχει μειώσει τις εξόδους όλων μας και επομένως τις πιθανότητες για νέες γνωριμίες .Είναι και η δουλειά που σε πιέζει,τα έξοδα του σπιτιού τρέχουν που μυαλό για ραντεβού?Δε λέω τα δίκτυα κοινωνικής δικτυώσεις μπορεί να σε βοηθήσουν αλλά 9 στις 10 άλλον βλέπεις στην οθόνη και άλλος εμφανίζεται στα ραντεβού.Ένα site γνωριμιών μπορεί να είναι η λύση για εσένα Τόσοι το έχουν δοκιμάσει και είχε ευτυχή κατάληξη.Μέχρι και η Alanis Morrissette από site γνωριμιών παντρεύτηκε

Στα σκοτάδια η Θεσσαλονίκη

Το βράδυ της Πέμπτης η πλατεία Άθωνος της Θεσσαλονίκης έπεσε στο σκοτάδι δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα πιο ήταν το πρόβλημα αλλά ήταν μόνο στην πλατεία αφού η υπόλοιπη πόλη ηλεκτροδοτούταν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στο σκοτάδι η Δαμασκός

Η πρωτεύουσα της Συρίας η Δαμασκός ύστερα από ισχυρή έκρηξη κοντά στο διεθνή αερολιμένα της έμεινε χωρίς ρεύμα κατά την διάρκεια όλης της νύχτας
σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής.

Σελίδες