Μάιος 2012

Μαρκόπουλος: Εντελώς διαφορετικό ματς ο τελικός

Για τους φετινούς τελικούς: "Είναι καλά και πολύ ενδιαφέρονται παιχνίδια. Υπάρχει αρκετό θέαμα και πολύ εντυπωσιακές τεχνικές αλλαγές, από παιχνίδι σε παιχνίδι". Για το αν μπορεί να ξεχωρίσει κάποιο ματς: "Κάθε παιχνίδι έχει τη δικιά του ομορφιά. Θα έλεγα πως το τελευταίο, με τη διαφοροποίηση του Παναθηναϊκού από ένα σημείο και μετά, ήταν πολύ καλό". Για τον τελευταίο τελικό: "Θα έχουμε εντελώς διαφορετικό παιχνίδι στο τελευταία τελικό, όπου κανείς δεν μπορεί να κάνει εκτίμηση. Θα κριθεί στο ποια ομάδα θα έχει διάρκεια, θα παλέψει και τι θα εφαρμόσουν οι δύο προπονητές.

Ο φόβος της δραχμής μπλοκάρει το εμπόριο

Σε οικονομική απομόνωση οδηγείται αργά αλλά σταθερά η Ελλάδα, εξαιτίας του «φόβου της δραχμής». Χθες, ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς ασφάλισης πιστώσεων, η Euler Hermes, ανακοίνωσε ότι διακόπτει την ασφάλιση των εξαγωγών προς την Ελλάδα, έως ότου ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Είχε προηγηθεί από το περασμένο φθινόπωρο ένας άλλος εκ των τριών μεγάλων του κλάδου, η Coface.

Euro 2012: Ανησυχία για τον Σβαϊνστάιγκερ

30/5 ΞΑΝΘΗ – 31/5 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ICON

Χρηματοπιστωτική ένωση προτείνει η Ε.Ε.

Ενα πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας χρηματοπιστωτικής ένωσης προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με διασυνοριακή συνεργασία των εθνικών εποπτικών αρχών για τη στήριξη και την ελεγχόμενη διάσπαση των προβληματικών τραπεζών της ηπείρου. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μία πανευρωπαϊκή εποπτική αρχή, ενώ σύμφωνα με το σχέδιο των προτάσεων θα προβλέπεται η συλλογή του 1% των τραπεζικών καταθέσεων ως αποθεματικό, για την παροχή εγγυήσεων ή δανείων προς τις τράπεζες.

Μίσσας: Είναι ριψοκίνδυνο να ξεγράφεις τον Πρωταθλητή

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός στον "NovaΣΠΟΡ FM94,6" Για τη σειρά των τελικών έως τώρα: "Προς το παρόν με τα δεδομένα αποτελέσματα που έχουμε, η σειρά κυλάει φυσιολογικά. Με την εικόνα του Παναθηναϊκού στο τελευταίο παιχνίδι ήταν αναμενόμενο να πάρει προβάδισμα ο Ολυμπιακός, ωστόσο κάθε ματς είναι ξεχωριστό". Για την ενέργεια που βγάζει ο Ολυμπιακός, σε σχέση με τον Παναθηναϊκό: "Αναμφισβήτητα, ο Ολυμπιακός έχει ανοδική πορεία από την αρχή της χρονιάς και ειδικά με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, έχει ανέβει πολύ η ψυχολογία των παικτών.

Θέλει Ζαρντίμ ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με την έγκυρη πορτογαλική εφημερίδα μετά το φλερτ με τους Πασιένσια και Περέιρα, ο Ολυμπιακός στρέφει και πάλι το βλέμμα του στην πορτογαλική αγορά και έχει ξεκινήσει επαφές με τον προπονητή της Μπράγκα, Λεονάρντο Ζαρντίμ. "Ο Ζαρντίμ έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την Μπράγκα και σε αυτό προβλέπεται ρήτρα 2,5 εκατ.

Α. Τσελέντης: Φόβοι για ισχυρό σεισμό στην Ελλάδα

''Χαρμόσυνη είδηση'' - όπως είπε ο ίδιος - έδωσε κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία για τα εγκαίνια του μουσείου Ελιάς του Αϊβαλί ο Περιφερειάρχης Βορ. Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής σχετικά με την άρση θεωρήσεων για 5 ελληνικά νησιά...

Σε διήμερες κινητοποιήσεις προχωρούν οι ...

Σε διήμερες κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμανγκά. Πιο συγκεκριμένα σήμερα 28 Μαΐου οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία και συγκέντρωση έξω από την πύλη του Ναυπηγείου, ενώ στις 29 Μαΐου οι εργαζόμενοι θα παρευρεθούν στα Δικαστήρια όπου θα γίνει η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων ενάντια στην εκ περιτροπής εργασία που έχει επιβάλλει η Διοίκηση της Εταιρείας στους εργαζόμενους.

Λο: Προσγείωση για το ΟΑΚΑ

"Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Ξέραμε ότι όποια ομάδα έκανε το 2-1 θα ήταν πιο κοντά στον τίτλο. Θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού και να βάλουμε τον κόσμο μας στο ματς", είπε ο αμερικανός που έκανε ντεμπούτο στη σειρά των τελικών με μια πολύ καλή εμφάνιση και συνέχισε... "Τώρα πάμε για ένα εντελώς διαφορετικό ματς στο ΟΑΚΑ όπου θα έχουν την υποστήριξη του κόσμου τους και περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

Η Μ. Συνατσάκη και ο Μ. Στρατής... νονοί του μωρού της Ρ. Θρασκιά!

Η δημοφιλής παρουσιάστρια και ο σύζυγός, Ανδρέας Φωτόπουλος, επέλεξαν για νονούς του δεύτερου παιδιού τους την Μαίρη Συνατσάκη, τον Μύρωνα Στρατή και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, ενώ η βάφτιση αναμένεται να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο προς το τέλος του καλοκαιριού.

Σελίδες